Omschrijving

Poort van Limburg

Werthaboulevard 3-5, Beekpoort 2-4-72 en parkeergarage Beekpoort te Weert

Uniek complex bestaande uit een zalencentrum, kantorencomplex, een drietal commerciële ruimten alsmede een parkeergarage.

 

... Bekijk omschrijving

Kenmerken

Soort objectBedrijvencomplex Bekijk alle kenmerken

Foto's

Meer foto's >

Contact

De verkoop van dit object loopt via een andere partij, klik hier voor meer informatie.

Contactformulier

Leave this field empty

Omschrijving

Poort van Limburg

Werthaboulevard 3-5, Beekpoort 2-4-72 en parkeergarage Beekpoort te Weert

Uniek complex bestaande uit een zalencentrum, kantorencomplex, een drietal commerciële ruimten alsmede een parkeergarage.

 

LOCATIE

Het getaxeerde maakt onderdeel uit van de inbreidingslocatie Beekpoort en Poort van Limburg. Het totale project Beekpoort voorziet in de bouw van 400 tot 500 woningen in diverse woontypen en prijsklassen, zowel in de grondgebonden woningen alsook appartementen in de vrije sector. Ten tijde van de taxatie zijn de grondgebonden woningen in het plan Beekpoort voltooid en is het appartementencomplex Ceres gerealiseerd. Met de complexen Isis en Pales is vooralsnog geen aanvang gemaakt met de voorbereidende werkzaamheden, het is ook niet bekend wanneer deze werkzaamheden wel zullen aanvangen.

De directe belendingen bestaan uit een parkeerterrein aan de zijde van de Beekpoort/Penitentenstraat met een aangrenzend scoutinggebouw, een Rooms Katholieke begraafplaats en aan de zijde van de Werthaboulevard wordt de locatie begrensd door de Zuid-Willemsvaart. Aan de zijde van het Bassin bestaan de belendingen uit de tuinen van de objecten welke zijn gelegen aan het Bassin. Dit zijn voornamelijk horeca-objecten, alsmede ook een woonhuis op de hoek Beekpoort / Wilhelminasingel.

Aan de Westzijde is het appartementencomplex Ceres de naastgelegen belending. Dit complex bestaat uit 40 huurappartementen en 34 koopappartementen.

 

BEREIKBAARHEID

Het getaxeerde complex is goed bereikbaar. Vanuit de Noordzijde van Weert is er een goede ontsluiting per auto middels de Eindhovenseweg. Ook middels het openbaar vervoer is de bereikbaarheid goed te noemen. Het NS-intercitystation van Weert is op 15 minuten loopafstand gelegen. Het kernwinkelapparaat van Weert is op circa 5 minuten loopafstand van het complex gelegen.

 

PARKEREN

Tot het complex behoren circa 143 parkeerplaatsen (appartementsindex A2) in de parkeergarage onder maaiveldniveau. Van deze 143 parkeerplaatsen zijn er 65 parkeerplaatsen toegewezen aan de exploitant van de 65 huurwoningen, onderdeel uitmakend van het complex Poort van Limburg. De resterende 78 parkeerplaatsen zijn niet verhuurd.

Op openbaar terrein zijn thans in de directe omgeving aan de achterzijde van het complex aan de Penitentenstraat 46 parkeerplaatsen gelegen waar het betaald parkeren beleid van de gemeente Weert geldt.

Op loopafstand zijn nog 49 parkeerplaatsen aan de Suffolkweg gelegen.

 

Contactpersoon : Hermans Bedrijfsmakelaars B.V.

Maarten Kirkels MRICS RMT RT BRE

Wilhelminasingel 267

6001 GS Weert

Telefoon 0495- 45 10 02

mkirkels@hermans-bedrijfsmakelaars.nl

http://www.hermans-bedrijfsmakelaars.nl/bog/weert-werthaboulevard-3-5/

Kenmerken

Soort objectBedrijvencomplexBouwjaar2009BouwvormBestaande bouwStraatnaamWerthaboulevard PlaatsWeertLiggingBinnenstadOnderhoud binnenGoedOnderhoud buitenGoedCommerciële ruimte 0391 m²Commerciële ruimte 0434,4 m²Commerciële ruimte 05175 m²Kadastrale gegevensSectie R, nummer 4715, appartementsindex 1Kantoren - begane grond1.175 m²Kantoren - eerste verdieping833 m²Kantoren - tweede verdieping1.679 m²Zalencentrum - begane grond1.518,27 m²Zalencentrum - eerste verdieping1.038,76 m²Zalencentrum - Kelder175,73 m²

Foto's

Plattegronden

Op dit moment zijn er online geen plattegronden beschikbaar. Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met een van onze medewerkers.

© Copyright Vastgoed Weert - 2020 | Development | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy policy | Sitemap
x Brochure downloaden Velden met een * dienen minstens ingevuld te worden.
x Plan een bezichtiging
Velden met een * dienen minstens ingevuld te worden.
Voorkeursdag
Wilt u iets vragen over dit aanbod?
Contactgegevens
Aanhef Dhr. Mevr.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer